Un indonesi anomenat Sodimejo, amb un sol nom com molts dels seus compatriotes, assegura que va néixer el 31 de desembre del 1870 a Sragen, una regió de la zona oriental de la província de Java Central, i com a prova presenta el seu document nacional d'identitat, informa la premsa local.

Si es confirma oficialment la seva data de naixement, la que seria la persona més vella del món només desitja als 145 anys d'edat una cosa: morir-se, segons el diari Republika.

"Jo només vull morir", assegura Sodimejo, àlies Mbath Gotho, qui des de fa tres mesos no es pot moure, necessita ajuda per alimentar-se i rentar-se i la seva única distracció, a més dels seus pensaments, és la ràdio. La vista no li permet veure la televisió, a aquest javanès que va néixer l'any següent de la inauguració del canal de Suez i el mateix any en què es va abolir a Indonèsia el sistema de cultius forçats, pel qual els camperols estaven obligats a treballar en plantacions del govern colonial neerlandès dos mesos a l'any.

Segons Guinness World Records, l'home més vell del món és l'israelià Israel Kristal, nascut a Polònia el 15 de setembre del 1903.