La Policia de Los Angeles va arrestar Chris Brown després d'haver rebut la trucada d'una dona que, presumptament, va ser amenaçada pel cantant amb una pistola després que els dos mantinguessin una discussió, van informar mitjans locals.

La detenció de l'artista, com a sospitós d'assalt amb una arma letal, es va practicar després que els agents apliquessin una ordre d'escorcoll al domicili de Brown, a Tarzana, una zona residencial del nord-oest de Los Angeles.

Brown, que es va tancar a l'habitatge envoltat pels agents fins que aquests van aconseguir l'autorització per a l'escorcoll, va publicar diversos vídeos al seu perfil d'Instagram en què assegurava no haver fet res i en els quals criticava l'acció de la policia .

"Bona sort. Quan aconseguiu l'ordre judicial o el que necessiteu, entreu directament aquí i no veureu res, idiotes", va dir el cantant en un fragment dels seus vídeos.

Antecedents

Al llarg dels últims anys, Chris Brown ha afrontat diversos problemes amb la llei. El 2009 va ser declarat culpable d'agredir i proferir amenaces de mort contra la cantant Rihanna, que llavors era la seva parella. Posteriorment va violar la seva llibertat condicional en agredir una persona a Washington el 2013, un incident pel qual va ser condemnat a un any de presó.