La infanta Elena de Borbó i Grècia va rebre ahir l'alta hospitalària després de passar la nit a la clínica madrilenya Ruber, en la qual havia estat atesa el dia anterior, dijous, de la lesió en un canell que es va fer en caure del cavall quan practicava equitació al recinte del Palau de la Zarzuela.

Fonts pròximes a la germana gran del rei Felip de Borbó van confirmar divendres que la infanta havia abandonat ahir mateix al matí el centre sanitari madrileny, un hospital privat que no ha facilitat cap informació sobre el seu ingrés ni sobre la seva evolució clínica.

Per la seva banda, la casa del rei es va limitar ahir a explicar que la caiguda s'havia produït quan Elena de Borbó practicava hípica a les instal·lacions del recinte del Palau de la Zarzuela, i que, després de ser atesa en uns primers moments per responsables del servei mèdic de la casa, havia estat traslladada a un hospital.

Les fonts de Zarzuela només van apuntar que la infanta s'havia fet "mal" en una canell com a conseqüència de la caiguda, i que els facultatius de la casa reial van considerar necessari portar-la a la clínica per posar-la en mans d'especialistes en traumatologia.

Sense més informació oficial sobre l'abast de la seva lesió, a Elena, després de rebre les cures necessàries, li van atorgar l'alta hospitalària, segons les fonts properes a la germana de Felip VI, i ja va poder deixar la clínica on va ingressar dijous a la tarda.

Gran aficionada

La infanta Elena és una gran aficionada a l'hípica, esport que ha practicat durant molts anys i en el qual ara també competeix la seva filla, Victòria Frederica de Marichalar.