L'esperat retrobament dels concursants de la primera edició d' 'Operación Triunfo' ja és gairebé una realitat. Tan sols falta poc més d'un mes perquè se celebri l'històric concert que ajuntarà als 16 participants del mític concurs de TVE. Mentre es van coneixent detalls de l'anhelada cita, com l'escenari escollit (serà al Palau Sant Jordi), la productora del programa, Gestmusic, es troba en ple rodatge d'una sèrie de documentals sobre els 'extriunfitos'.

Per anar obrint boca, una de les exconcursants, Natalia, ha publicat una foto al seu perfil de Twitter en la qual apareixen tots els cantants junts i posant amb el millor dels seus somriures. En aquesta imatge apareixen els 16, sense excepció. I és que no fa moltes setmanes hi va haver un altre retrobament però amb notables absències com la de Joan Camus o David Bisbal.

No han transcendit detalls d'aquesta reunió però estem segurs que una de les trobades més emocionants ha estat el de Chenoa i David Bisbal. El seu mediàtic romanç va ser seguit per milions de persones i el trist desenllaç de la seva relació també. No obstant això, el temps sembla haver cicatritzat les ferides, ja que la cantant assegurava fa dies que acceptava cantar a duo al costat de Bisbal.