El davanter brasiler Neymar, jugador del Barcelona i màxima estrela de la selecció brasilera de futbol, va anunciar ahir a les xarxes socials que dimecres que ve començarà la seva "carrera musical" amb la publicació d'una cançó en el seu compte de Facebook.

"Gent, dimecres començo la meva carrera musical i llançaré la primera cançó al meu face", va informar en un missatge a Twitter l'excapità de la selecció brasilera que a l'agost va conquerir la medalla d'or als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016.

"Tindrem Neymúsico a les llotges. Comparteix-ho", va agregar el futbolista, que en diverses ocasions ha publicat a les xarxes socials fotografies en què apareix en concerts al costat de músics coneguts o cantant estrofes de populars pagodes, un gènere musical derivat de la samba.

Neymar també va usar les xarxes socials per donar a conèixer que prenia classes de piano. El 10 de la selecció brasilera, pel que sembla, també vol seguir els passos del famós exfutbolista Pelé, que ha llançat algunes composicions i fins i tot va arribar a pensar a fer un disc amb algunes de les seves cançons. El considerat millor futbolista de la història del Brasil va publicar al juliol passat una cançó, Esperanza, que va compondre com a homenatge als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.