El restaurant de Sergi Arola a Madrid tanca malgrat les dues estrelles

15.09.2016 | 00:00

El restaurant de Sergi Arola a Madrid, que té dues estrelles Michelin i tres sols a la guia Repsol, tancarà les seves portes després que el xef i la seva exdona, Sara Fort, hagin decidit posar fi a la seva relació professional.
Així ho ha anunciat el restaurant en un comunicat en què explica que, després de gairebé 20 anys de treball conjunt des de l'obertura de La Broche, Sergi Arola i Sara Fort han donat per finalitzada una relació professional amb la qual "van aconseguir grans èxits i reconeixements".
La parella es va divorciar fa quatre anys, però va mantenir diversos restaurants en comú "amb èxits i no poques dificultats", expliquen en el comunicat, en què indiquen que la conseqüència d'aquesta decisió "comporta el tancament del vaixell insígnia, Sergi Arola Restaurante i la vermuteria ubicada a la seva planta baixa, Sot".
El 2013, Hisenda va precintar el celler, la cocteleria i la taula annexa a la cuina de Sergi Arola Gastro, al carrer Zurbano de Madrid, per un deute de 148.000 euros amb l'Agència Tributària i de 160.000 amb la Seguretat Social, una situació que va obligar al seu tancament durant dues setmanes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema