La policia de la ciutat nord-americana de Los Angeles i el Departament d'Infància i Serveis Familiars d'aquest comtat han obert una investigació contra Brad Pitt per "abús verbal i físic" dels seus fills, segons informa el web especialitzat en notícies de famosos TMZ, el mateix que va avançar la notícia del divorci de la parella Pitt-Jolie. Fonts familiars van informar al web que dimecres de la setmana passada es va produir una baralla entre Brad Pitt, la seva esposa Angelina Jolie i els seus fills durant la qual l'actor, presumptament en estat d'embriaguesa, hauria cridat i s'hauria posat violent amb els nens.

La baralla es va produir en un avió privat i va continuar després de l'aterratge a l'aeroport, on van ser vistos per diverses persones, una de les quals va presentar la denúncia davant el Departament de Serveis Socials de Los Angeles.

Pitt i Jolie ja han estat interrogats pel Departament, que també preveu parlar amb els infants en el marc de la investigació.

Un cas que també està en mans de la policia, que és la rutina habitual en els casos d'abusos infantils.

Segons les mateixes fonts, a-quest fet va ser el que va portar a l'actriu a presentar la demanda de divorci dimarts passat.

Una persona propera a Pitt va dir a TMZ que el famós actor s'ha pres l'assumpte molt seriosament i assegura que no va cometre cap abús dels seus fills.

La revista People assegura que, després de l'incident, l'actor no va tornar a la casa familiar del barri de Los Feliz, a Los Angeles, on ahir es va poder veure un camió de mudances.

Després de més d'una dècada junts i tot just dos anys després de casar-se formalment, Angelina Jolie va demanar dimarts el divorci a Pitt i va sol·licitar la custòdia legal dels sis fills que té la parella: tres d'adoptats -Maddox (Cambodja), Pax (Vietnam) i Zahara (Etiòpia)- i tres de biològics -Shiloh i els bessons Knox i Vivienne.