La caminada popular nocturna i la primera diada castellera de Sant Miquel, dues novetats de la festa major petita de Castellví de Rosanes, van tenir una bona acollida. Aquestes activitats, juntament amb d'altres de més tradicionals, com la trepitjada infantil de raïm, i també la Nit Jove i la festa Expocasal van ser les encarregades de cloure les activitats.

El regidor de Cultura, Josep Maria Mitjans, destaca l'acollida de la primera diada castellera, amb els Vailets de Gelida, els Castellers de Sant Feliu i la Colla Jove de l'Hospitalet. "Castellví ja és plaça castellera. Aquesta diada castellera neix amb la voluntat d'acostar a Castellví una activitat tan tradicional de la cultura catalana com són els castells. Les tres colles que van participar en la diada van poder assolir els seus objectius i els Vailets de Gelida, a més a més, van portar a terme a Castellví la millor actuació de la seva història, segons que ens han explicat, i van carregar i descarregar tres castells de sis", assenyala Mitjans. Els grallers Fil d'Or de Sant Andreu també van ser presents en aquesta primera diada castellera.

La caminada nocturna, per la seva part, va tenir la participació de més d'un centenar de persones que van poder recórrer una part del terme i conèixer els hàbits i costums de la fauna nocturna de la zona.

D'altra banda, les trepitjades infantils de raïm van aplegar més gent que l'any passat, on desenes de nens i nenes van acostar-se per trepitjar raïm.

La Nit Jove, per la seva part, es va celebrar divendres. Malgrat que el temps no va acompanyar gaire, els grups Apalankaos i Generació3 van oferir al jovent de Castellví els seus respectius concerts a la sala del CCR, un d'estil punk-rock i l'altre de reggae-folk.

La festa major es va cloure diumenge a la tarda amb l'Expocasal. Es va poder gaudir d'un recull d'imatges dels Casals d'estiu i de setembre de la mà de l'AEC La Trampolina, i també del vídeo musical que van ballar els infants.