Un equip croat de futbol alinea deu jugadors amb el mateix cognom, Stevanja

30.09.2016 | 00:00

Stevanja pren la pilota a un contrari i la passa a Stevanja, que regateja per la banda dreta i envia lla pilota a Stevanja, que marca gol. L'entrenador, Stevanja, el celebra.
Aquesta escena que sembla treta d'un acudit es dóna sovint al club croat Vrcevo, que diumenge passat va alinear 10 jugadors amb el mateix cognom, van informar ahir els mitjans locals. Aquest autèntic malson per als àrbitres es dóna perquè 15 dels 22 jugadors d'aquest club de segona regional es diuen igual, segons publica el diari esportiu 24sata. "Hi ha partits on hi ha convocats fins a quinze jugadors amb el cognom Stevanja! Tres es diuen Ivan... N'hi ha que són germans, tots tenim algun parentiu", explica l'entrenador, que, per descomptat, es diu Zeljko Stevanja. Qui va ser president del club fins fa poc compartia també aquest cognom.
Segons aquest mitjà, el club té previst fer un pas més i treure al terreny de joc 11 Stevanja al mateix temps en pròxims partits.
A la localitat de Glavice, d'on és el club Vrcevo, aquest cognom és molt comú. Amb tant Stevanja al terreny de joc els àrbitres tenen seriosos problemes per sancionar els jugadors o cridar-los.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema