Angelina Jolie i Brad Pitt han assolit un acord temporal sobre la custòdia dels seus sis fills a l'espera de la resolució definitiva del seu divorci, segons va assegurar el mitjà especialitzat en notícies sobre famosos TMZ.

D'acord amb aquesta informació, Jolie i Pitt van acceptar les condicions proposades pel departament d'Infància i Serveis Familiars del comtat de Los Angeles per les quals l'actriu ha obtingut la custòdia física dels sis nens i l'actor tindrà dret a visitar els seus fills.

Sempre segons TMZ, l'acord temporal, la durada del qual és de tres setmanes, inclou la mediació de psicòlegs i la participació de Jolie i Pitt, de manera individual i també amb els seus fills de manera col·lectiva, en sessions de teràpia. L'actor també podrà ser sotmès a proves d'alcohol i drogues, un dels motius, presumptament, que havien motivat la ruptura d'una de les parelles més populars i respectades de Hollywood.

Després de més d'una dècada junts i amb prou feines dos anys després de casar-se, Jolie va demanar el 19 de setembre el divorci a Pitt i va sol·licitar la custòdia legal dels sis fills que té la parella: tres d'adoptats -Maddox (Cambodja), Pax (Vietnam) i Zahara (Etiòpia)- i tres de biològics -Shiloh i els bessons Knox i Vivienne.

Després de saber-se la notícia, diverses informacions van apuntar que Pitt havia mantingut un comportament convuls durant un vol en què un dels seus fills va estar present, un episodi que va fer que la FBI recollís informació sobre un cas relacionat amb "el benestar d'un nen". Prèviament, TMZ havia assegurat que Pitt, suposadament en estat d'embriaguesa, va cridar i va ser violent amb els nens. Aquest incident, segons TMZ i la revista People, va motivar l'obertura d'una recerca del departament d'Infància i Serveis Familiars de Los Angeles per un presumpte "abús verbal i físic" de Pitt als seus fills.