Una jove "major d'edat" va haver des traslladada dissabte al matí a l'Hospital Universitari Central d'Astúries (HUCA) després de ser sotmesa a un ritual d'exorcisme en un habitatge del carrer de Félix Aramburu d'Oviedo. La Policia Nacional va sorprendre la noia amb diversos joves d'origen llatinoamericà a la casa. La intervenció es va produir entorn de les 7.30 hores del dissabte. Els forts crits que sortien de l'habitatge van espantar als veïns de la zona, que van ser els qui van cridar a la Policia.

En arribar, els agents van descobrir els joves realitzant-li un ritual d'exorcisme a la noia, que va haver de ser immediatament traslladada al centre hospitalari, on roman fora de perill. Els joves van ser identificats per la Policia, però no van arribar a ser detinguts.

Els veïns de la zona es van mostrar sorpresos per un succés que "no sol ser habitual", segons va reconèixer un dels propietaris d'un local hostelero del barri.

Segons diferents fonts, la noia no presentava cap mal físic, però va ser traslladada al HUCA per precaució i per ser examinada. Fonts policials van assegurar que aquestes pràctiques solen estar relacionades amb persones de perfil "psicològicament feble" i afegeixen que, en alguns casos, acaben amb el cos cobert d'hematomes.

Fa uns mesos, per exemple, una dona alemanya de 41 anys va resultar morta en un acte d'exorcisme a Frankfurt (Alemanya). Els cinc sospitosos van sotmetre la dona durant hores a una cerimònia exorcista per considerar que estava posseïda pel diable. La víctima va rebre forts cops en la panxa i el pit, fins que finalment va acabar morint per falta d'aire.