Els més petits també tindran un espai propi en la fira Ecoviure d´enguany. Dissabte, d´11 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8, els nens podran passar-s´ho d´allò més bé als inflables didàctics de l´Agència de Residus de Catalunya, mentre que, de 2/4 d´11 de 2 i de 4 a 8, podran jugar a l´estand de la Diputació de Barcelona a l´Actiwatt, un joc dissenyat en el marc del projecte europeu Euronet 50/50 max que incentiva l´estalvi energètic en edificis públics a partir de l´aplicació de bones pràctiques en l´ús i la gestió de l´energia.

Durant tota la fira, tindran lloc diverses activitats d´educació ambiental a l´estand conjunt del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, la fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia i l´Ajuntament de Manresa. A l´estand del Taller del Bosc, els nens podran gaudir i aprendre fent tallers de creativitat i manualitats amb diversos materials reciclats i reutilitzats.

Ciència per a infants

Els visitants més joves de la fira també podran fer un taller a l´espai gastronòmic diumenge d´11 a 2/4 de 2 adreçat a ells. L´activitat, pensada per a nens de 0 a 6 anys, té com a objectiu apropar la ciència als més petits i és una iniciativa del Centre de descoberta, recerca i documentació per a l´educació científica a les primeres edats de la facultat de Ciències Socials de Manresa (FUB).