Feliç dia del nom, Daenerys. L'actriu Emilia Clarke ha celebrat el seu 30è aniversari amb magnificència, envoltada de dos estranys disfressats com a personatges d'exitoses sèries d'animació. El somni de tothom quan arriba a les tres dècades

Tot i que a 'Juego de Tronos' interpreta una monarca de 20 anys i en els llibres és una jove que acaba de depassar l'adolescència, Emilia ha bufat trenta espelmes al costat de Dora l'Exploradora i Bob Esponja en un dels paratges del País Basc on l'equip de la ficció televisiva roda seqüències de la setena temporada. Una imatge hilarant que l'actriu acompanya d'un divertit (i fins i tot intrigant per als fans de les teories conspiradores) peu de foto:

"Aquesta imatge conté 'spoilers', 'showrunners', una noia de trenta anys i la mare de Jon Snow. Espera, aquest és en Channing Tatum?". Pel que la identitat dels dos personatges animats sembla ser la de David Benioff i D.B. Weiss, els dos 'showrunners' i màxims responsables de la sèrie.

Per la seva banda, la referència a la mare de Jon Snow sembla una simple broma sobre el parentiu que l'ha relacionat amb Snow des que la popular teoria fan 'R+L= J' quedés confirmada oficialment per la pròpia sèrie. I és que Dora és massa bruna per ser del nord com Lyanna Stark. De fet, el seu bronzejat delata més aviat el seu origen dorniense.

L'hivern ja està aquí

El final de la 6ª temporada de 'Juego de Tronos' va deixar als seus fans bocabadats en mostrar-los el maquiavèl·lic pla de Cersei, la mort de centenars de personatges, la veritat sobre els orígens de Jon Snow i l'inici del viatge de Daenerys i el seu exèrcit.

A 'Juego de Tronos' només li queden 13 capítols. La nova etapa de la sèrie comptarà amb només set episodis. Aquests arribaran a la cadena HBO l'estiu del 2017. Els fans espanyols podran veure'ls a través de Movistar+ la pròpia matinada del diumenge al dilluns en versió original subtitulada i també l'endemà de nou en VOSE.