Entre la màgia i el misticisme, el grup català Love of Lesbian va captivar el públic més fidel de Santiago, parada obligatòria en la gira de presentació del nou disc a l'Amèrica Llatina, El poeta Halley.

Un any després de la seva primera actuació a la capital xilena i després de pujar als escenaris de Mèxic i Argentina, el grup liderat pel vocalista Santi Balmes va arrencar el concert al Teatro Cariola amb la cançó Cuando no me ves, un dels darrers temes del disc.

"De Santiago a Santiago", així es va presentar el líder de la banda que va néixer a Barcelona el 1997. El púbic estava fred a l'inici i es pot dir que no va arrencar totalment fins que la banda va mostrar el repertori de discos anteriors. Allà on generalment cridàvem va ser la guspira necessària per escalfar els ànims, però a partir d'aquest moment el concert va canviar de to.

L'experiència de Love of Lesbian, que fa gairebé 20 anys que toquen plegats, els va fer superar els pitjors moments del concert en una zona on la coneixença amb el grup no és tan intensa com a casa nostra.

El conjunt va fer baixar el ritme del concert. Aleshores van començar a jugar amb el públic, i la fórmula els va funcionar. "Santiago ens ha acollit molt bé". Una de les sorpreses de la nit va ser la participació del presentador de la versió xilena de The Voice, Sergio Lagos, que va interpretar dos temes dels catalans. Després del primer bis, el conjunt va tornar a apujar la potència del concert amb Pizzigatos.