Isabella Herrero, la manresana coronada fa uns mesos Miss Espanya veterana, busca l'amor. I un dels llocs on ha intentat trobar-lo és al programa de cites de Cuatro Firts Dates. Herrero, de 48 anys, va aparèixer en el programa de dissabte, com ja ho havien fet abans una santvicentina, Rosa Carrillo.

El programa va aparellar la manresana -presentada com la Barbie llicenciada que busca un Ken madur- amb Ricardo, un expert en màrqueting de dia i DJ de nit. L'home va quedar rendit per la nostra Miss i el final hauria pogut ser feliç, però a l'hora de decidir si hi hauria segona cita o no, Herrero va dir que no.

Herrero va participar recentment al campionat Miss Europa 2016, celebrat a Rússia, a la localitat de Sotxi. Anteriorment, al maig, va obtenir el títol de Miss Espanya veterana en un certamen de bellesa a Benalmádena, Màlaga. També es va imposar a la prova de talent que van haver de passar totes les candidates. La manresana va imitar Marilyn Monroe interpretant la cançó "Els diamants són els millors amics de les dones".

Ara està escribint un llibre sobre "Com ser una miss amb gairebé 50 anys i no morir en l'intent", que espera enllestir a finals d'any.