Era el protagonista d'un dels anuncis més recordats de la televisió en els que es presentaven joves promeses de l'esport. El seu nom era Yael Peña i el seu somni era convertir-se en un gran surfista. Sis anys després de l'emissió de l'espot, aquell nen de 10 anys de cabellera rossa ha deixat de ser-ho per aconseguir el seu primer gran premi.

Corria l'any 2010 i Yael es va guanyar l'audiència amb aquell espot. ''Em dic Yael i tinc 10 anys. Als 3 anys ja m'aguantava en una taula de surf. Hi havia tots els grans dins de l'aigua i no em deixaven lloc al mar, fins que un dia em vaig llançar a l'aigua i vaig començar a robar les ones. I des d'aleshores sóc un més'', afirmava en l'anunci, en el qual ens deixava un missatge: ''Que sigui petit no significa que no pugui fer grans coses''.

Ara, als 16 anys, ha començat a recollir els seus primers grans premis. Dilluns passat 12 va aconseguir proclamar-se campió d'Europa de Surf Sub-16. Yael ha crescut i lluny queda aquell nen de cabellera rossa, ara llueix rapat i compleix amb el que prometia en l'anunci.