Dos treballadors d'un hotel de Palma han estat detinguts avui després d'una innocentada. Pel que sembla han trucat a l'hotel donant un fals avís de bomba.

Així ho ha informat la Direcció Superior de la Policia Nacional en una nota de premsa en la qual recorda que aquestes amenaces, encara que siguin una broma, són un delicte i poden comportar als autors fins a un any de presó.

Els fets han passat a les 11.30 hores del matí d'aquest dimecres, quan la recepcionista d'un hotel del centre de Palma ha rebut una trucada que alertava de la col·locació d'una bomba a l'hotel.

La treballadora ha trucat immediatament al 091 i diverses patrulles de la Policia Nacional s'han desplaçat fins a l'hotel per fer les comprovacions necessàries.

Quan han arribat els agents, els dos treballadors de l'hotel han admès que tot havia estat una broma, pel que han estat detinguts per un delicte de desordres públics.

La policia ha recordat que comunicar una falsa alarma de bomba pot comportar fins a un any de presó segons l'article 561 del Codi Penal.