Angelina Jolie i Brad Pitt han arribat a un acord. L'exparella ha llançat un comunicat conjunt on demanen respecte per la privacitat dels seus sis fills: Maddox (15 anys), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10), i els bessons Knox i Vivienne (8).

"Les parts i els seus advocats han arribat a un acord perquè tots els documents siguin confidencials i per contractar un jutge privat que prendrà les decisions legals necessàries per facilitar la resolució dels assumptes pendents amb la finalitat de preservar el dret a la privacitat de seus fills i familiars ", explica el comunicat que s'ha publicat a la revista People.

A més, aquest concloïa amb un rotund: "Els pares s'han compromès a actuar units en aquest sentit". Tot i això, les informacions sobre la mala relació entre l'exparella segueixen creixent als Estats Units. Segons l'entorn de Pitt, l'actor està travessant el pitjor moment de la seva vida i estaria vivint una "malson" per la complicada comunicació amb la seva exdona. A això se suma la por de l'estrella cinematogràfica de que el seu ex estigui "enverinant" als seus fills i posant-los en contra seu.

I a tots els problemes de l'exparella, cal afegir les informacions d'alguns setmanaris nord-americanes a les que afirmen que Maddox i Pau podrien ser reclamats per les seves famílies biològiques.