Johnny Depp travessa complicats moments financers tot i ser un dels actors més ben pagats de la meca del cinema. Segons els seus exdirectors financers, l'actor és l'únic culpable de la complexa situació financera que travessa.

A principis del mes de gener, els advocats del protagonista de 'Pirates del Carib' van tramitar una demanda contra The Management Group (TMG) per un frau de 25 milions de dòlars. La resposta dels demandats va ser ràpida en tramitar una denúncia contra l'estrella de Hollywood a la qual acusen de tenir un "estil de vida ultra extravagant", que el portava a gastar més de dos milions de dòlars al mes.

"Com a resultat d'anys de mala administració i, de vegades, de frau, el senyor Depp va perdre desenes de milions de dòlars i s'ha vist obligat a disposar d'actius significatius per pagar la mala conducta de TMG", va assenyalar l'equip de lletrats a la revista People. "Ell està demanant més de 25 milions de dòlars en un plet que demana l'incompliment del contracte i la negligència professional, a més del frau", han afegit.

Per la seva banda, TMG veu les coses de manera diferent. En la seva demanda, presentada aquest dimecres i a la qual ha tingut accés la publicació nord-americana, la signatura li demana al seu exrepresentat que pagui més de 560.000 dòlars en primes i comissions de targetes de crèdit suposadament no pagades. A més, sol·liciten una declaració judicial, en la que s'aclareixi que la companyia "va complir amb totes les seves obligacions fiduciàries sota la llei i que Depp és responsable dels seus propis residus financers".

En els documents presentats a les corts judicial, els seus exdirectors li van advertir en repetides ocasions de les seves despeses excessives i li van advertir que signés un acord prenupcial amb la seva exdona, Amber Heard, el divorci de la qual va acabar costant-li set milions de dòlars.

La revista nord-americana publica amb tot detalls les despeses desmesurades de l'actor:

  • Més de 75 milions de dòlars en 14 residències, incloent un castell de 18 hectàrees al sud de França, una cadena d'illes a les Bahames, diverses cases a Hollywood, diversos àtics al centre de Los Angeles i una granja de cavalls en Kentucky.
  • 18.000 dòlars per "adquirir i renovar un iot de luxe de 45 metres d'eslora".
  • Diversos milions més per comprar i mantenir 45 vehicles de luxe.
  • 300.000 dòlars al mes en vins arribats de tots els racons del món.
  • 3 milions de dòlars per destruir les cendres del periodista i escriptor Hunter S. Thompson a Aspen, Colorado.
  • Desenes de milions en "una col·lecció d'art extremadament cara", incloent alta joieria, al voltant de 70 guitarres i més de 200 obres d'artistes com Warhol, Klimt, Basquiat i Modigliani.
  • Diversos milions en col·leccionar records d'icones, com Marilyn Monroe, John Dillinger i Marlon Brando. La col·lecció és tan extensa que omple "12 instal·lacions d'emmagatzematge" i costa més d'un milió mantenerla custodiada.
  • 300.000 dòlars al mes en 40 empleats a temps complet.
  • 150.000 dòlars al mes en guàrdies de seguretat a temps complet, que el protegeixen a ell i la seva família els 365 dies de l'any allà on vagin.
  • 200.000 dòlars al mes en avions privats.
  • 10 milions de dòlars al llarg dels anys en ajudar a diversos amics i familiars, incloent quatre milions invertits en un segell discogràfic fallit dirigit per un amic.