Cita amb l'home més guapo del món, festa amb les companyes de la facultat, reunió amb un nou client... Se'ns ocorren mil situacions en què la nostra imatge han de ser impecable. Si hi ha alguna cosa que arruïnaria el nostre look és aquesta delatora línia blanca en el nostre cabell (l'efecte arrel!), Que denota que estem a pocs dies d'anar al saló de perruqueria per tenyir-lo d'aquest color tan natural que ens senti tan bé...

Fem una crida al nostre saló de perruqueria i... tancat! o 'no queda cap hora lliure' per posar-nos fora de perill de la catàstrofe! Per ajudar-nos en aquesta missió que semblava impossible podem recórrer als esprais o pinzells per dissimular els cabells blancs.

Com s'utilitzen els retocadors d'arrels

Els retocadors d'arrels són productes d'efecte immediat que, també desapareixen ràpid: amb el primer rentat, però que gràcies a la seva formulació i al seu microdifusor, són capaços de cobrir arrels i cabells blancs a l'instant.

  1. Per evitar disgustos innecessaris, cobreix les espatlles amb una tovallola i les teves mans amb uns guants.
  2. Agita el producte abans del seu ús.
  3. Aplica l'esprai a uns 10 cm del cabell, just a l'arrel. És molt important que evitis el contacte amb la cara i ulls. Si això succeís, pots passar-te una tovalloleta netejadora.
  4. Deixa que el producte faci efecte i deixa-ho assecar durant un sol minut.

Algunes propostes...

  • Root Fusion, de Redken NY. Spray corrector d'arrels instantani, disponible en 5 tons afins a totes les bases existents, amb màxima cobertura i una textura lleugera que ni embruta ni s'endureix la zona camuflada. Es converteix en l'aliat perfecte per portar a la bossa i usar-lo en qualsevol lloc i moment. El seu preu 13,50 €.
  • Root Vanish, de Kazumi Morton. Pinzell retocador d'arrels, instantani, ràpid i lliure de taques i residus. Es presenta en forma de gel translúcid que, en un sol gest, tenyeix els cabells blancs i les arrels i es fixa en 6 minuts. És resistent a la humitat, la suor i l'aigua, de manera que pots utilitzar fins i tot per anar al gimnàs o passejar romànticament sota la pluja. Tampoc deixaràs residus al coixí. Està formulat amb 22 extractes botànics i no té cap perfum, parabens ni toxines. El seu preu: 39 €.
  • Hair Touch Up, de L'Oréal Professionnel. Spray corrector d'arrels temporal que desapareix després del primer rentat. Pigments professionals per aplicar els dies previs a la teva següent cita amb el colorista. Aquesta coloració temporal s'adapta al to del cabell. El seu preu: 14,59 €.
  • Magic Retouch, de L'Oréal Paris. Spray d'assecat ràpid en 5 tons que camufla les arrels blanques, de resultat imperceptible i natural. Una altra de les seves característiques és que s'adapta a qualsevol color gràcies als seus pigments cromàtics. El seu preu 7,99 €.