Felipe Juan Froilán de Todos los Santos segueix acaparant portades. Si l'altre dia ocupava titulars pel seu debut com a torero en una finca de Toledo, avui és protagonista per una baralla en la qual es va veure embolicat a les portes d'una discoteca a Madrid.

Froilán, de 18 anys, és un noi amb molt de caràcter, i així ho va demostrar en l'altercat, ocorregut a la matinada de dijous i del qual va informar al programa de Telecinco 'Sálvame'. "¿Que em vas a picar el teu? Toca'm!", li diu a l'altre jove. I aquest li respon: "Ets el nét del Rei, no et puc tocar. Però si em tocs ... llavors és defensa pròpia". "M'estàs empenyent tu. Jo no t'estic tocant. 'Vés amb compte! No em toquis?", Li contesta sense acovardir-el fill de la Infanta Elena.

A Froilán sembla agradar-li la nit madrilenya. De fet, va arribar a treballar en una discoteca durant les seves sessions per a menors quan encara no havia complert la majoria d'edat.

En una altra ocasió es va enfrontar a un jove asiàtic al parc d'atraccions de Madrid, al qual va anomenar "puto xinès" després que li increpés per colar-se en una muntanya russa.