Shakira podria estar embarassada de nou. La cantant està revolucionant tant als seus fans com als mitjans de comunicació amb la publicació d'un vídeo en el seu Instagram en el qual mostra com està assajant per al seu nou videoclip del tema Deja Vu. Però les alarmes no han saltat perquè s'aproximi la data de publicació del vídeo, sinó perquè en ell la cantant llueix un vestit negre ajustat en què sembla revelar un secret desconegut fins al moment: un nou embaràs.

Shakira, que ja és mare de Milan i Sasha, podria estar esperant el seu tercer fill a causa de 'la panxeta' que llueix al vídeo. La de Barranquilla va saltar a la palestra dels mitjans de comunicació fa uns dies per la seva no relació amb la promesa de Lionel Messi, Antonella Roccuzzo, i és que pel que sembla Shakira no assistiria al seu pròxim enllaç amb el blaugrana causa de la seva enemistat.

Shakira i Piqué porten compartint vida des de l'any 2010, quan es van conèixer gravant Waka waka, cançó que es va convertir en l'himne oficial de la competició de futbol a Sud-àfrica. Des de llavors, tot i que no van confirmar la seva relació fins a diversos mesos després, el naixement dels seus fills i els respectius embarassos han estat publicats i confirmats sense cap tipus d'ocultació.Així que, pot ser que algun dels dos ho confirmin o ho desmenteixen en breus o simplement sigui el temps el que ho faci.