El 16 de juny de 1978 s'estrenava en cinemes dels Estats Units, Grease, la pel·lícula musical que va unir a John Travolta i Olivia Newton-John i un dels majors èxits de Paramount Pictures.

L'actriu, que va rebre el passat dijous 23, el Premi Icona al Hard Rock Live de Las Vegas, va anunciar la reunió de l'elenc amb motiu del 40 aniversari de la cinta dirigida per Randal Kleiser. Una reunió de la qual s'estarien fent càrrec ella mateixa i el veterà actor que va donar vida a Danny Zuko, el protagonista. "Estem pensant com fer-ho. Res que puguem anunciar encara", ha assenyalat l'actriu.

La cantant, nascuda a Cambridge (Regne Unit) fa 68 anys, no va voler entrar en més detalls del retrobament del càsting, però sí que va comentar que podria ser una de les seves últimes aparicions mentre es prepara per a la seva retirada del món de l'espectacle. "A mesura que passa el temps penso en fer menys i tenir més temps lliure. Cada any durant els últims 20 vaig pensar que em retirava i després algú em deia: '¿Què tal això?' I era com: 'Oh, això sembla divertit ", ha assenyalat Livvy.

La pel·lícula, basada en el musical homònim de Warren Casey i Jim Jacobs de 1971, explicava la història de dos adolescents Danny i Sandy, que es van enamorar a l'estiu de 1958 i més tard es van tornar a trobar a la seva escola secundària. La cinta va ser adaptada en un especial de televisió en viu titulat 'Grease: Live in 2016', amb Julianne Hough i Aaron Tveit protagonitzant els papers principals.