Restes d'una piràmide de la 13a dinastia, que daten de fa uns 3.700 anys, han estat descoberts per una missió arqueològica egípcia que treballa al sud del Caire.

Els investigadors han revelat una porció de l'estructura interna de la piràmide, que es troba en bon estat de conservació. La troballa es va produir en l'àrea al nord de la Piràmide Inclinada del rei Senefur, a la necròpolis de Dahshur.

Mahmoud Afifi, cap de restes de l'antic Egipte en el Ministeri d'Antiguitats, va explicar que es duran a terme més excavacions per revelar més parts de l'estructura.

Adel Okasha, director general de la Necròpolis de Dahshur, va explicar que l'estructura es compon d'un passadís que condueix a l'interior de la piràmide i té un rebedor que condueix a una rampa sud, així com una habitació a l'extrem occidental, va dir.

Un bloc d'alabastre de 15 per 17 centímetres es troba al passadís, gravat amb 10 línies verticals jeroglífics que segueixen sent estudiades. Un llinda de granit i una col·lecció de blocs de pedra que mostren el disseny interior de la piràmide també han estat descobertes.

Altres estudis es duran a terme per identificar el propietari de la piràmide i el regne concret a la qual pertany, informa Al-Ahram en la seva versió en línia.