Leticia Sabater, expresentadora infantil, intèrpret d' 'El pepinazo' i 'La Salchipapas' i una de les pròximes concursants de la nova edició del programa 'Supervivientes', va haver de ser ingressada d'urgències aquest diumenge a l'hospital madrileny de Puerta de Hierro per un problema de salut. En concret, la cantant va patir una inflamació en un dels seus llavis i el dolor que li va produir va fer que hagués d'anar a urgències. Després d'estar en observació va ser donada d'alta i ja es troba a casa seva.

Segons ha explicat al programa 'Sálvame', la gran molèstia que va sentir a la boca l'artista la va fer estar en observació durant hores en el conegut hospital madrileny.La causa seria un problema amb els retocs quirúrgics que l'artista es va fer fa un any en aquesta part del cos.

Al final, el problema es va poder solucionar i la cantant està en perfectes condicions per participar al 'reality' de 'Supervivientes', per al qual ja ha estat confirmada la seva presència, igual que la de Laura Matamoros, Juan Miguel Martínez, Bigoti Arrocet, glòria Camila, Janet Capdevila i Alba Carrillo, entre altres.