Quan una 'it girl' de la talla de Sara Carbonero s'arrisca amb una peça passen dues coses: un, que aquesta tendència arriba a tots els públics i dos, que s'acaba convertint en objecte de desig fashionista. I amb l'arribada de la primavera ha tornat a passar.

Fa només un parell de dies, la periodista s'enamorava de les sandàlies de Aquazzura que portava a la presentació dels protectors solars dels que és imatge, però era un capritx molt car, gairebé arribaven als 700 euros.

"Diuen les estrelles que els fugaços som nosaltres. Feliç nit de divendres", desitjava Carbonero als seus seguidors amb qui compartia una imatge d'unes cames sense sabates que estaven vestides amb unes mitges d'estrelles.

A la venda al web de Calzedonia, les mitjanes que porta Carbonero per protegir-se del fred a les nits de primavera pertanyen a la nova col·lecció de la firma, són de malla i té unes estrelles brodades, un disseny d'allò més original. Però el millor de tot és que costen menys de 10 euros, així que tu també podràs portar-les.