Regió7 posa a la disposició dels seus lectors i subscriptors una nova promoció de tres recipients de vidre per transportar, escalfar o guardar els aliments. Res millor que un bon recipient de vidre Pure Box de Luminarc, que disposen d’una tapa amb clips que els fa perfectament hermètics sense vessar ni gota. Gràcies a la seva vàlvula de vapor es pot escalfar en el microones el menjar sense haver d’aixecar la tapa. Així s’eviten incòmodes esquitxades o vessaments.

Extremadament resistents als xocs i als canvis de temperatura, els recipients de vidre Luminarc són apilables amb les seves tapes, que els fa molt pràctics a l’hora d’emmagatzemar-los.

Els recipients estan perfectament adaptats per anar al rentavaixelles, per guardar els aliments a la nevera, al congelador i també escalfar-los en el microones. Fets d’un material 100% apte per a ús alimentari, no degoten, no queden taques i tampoc retenen les olors i ofereixen una perfecta transparència.

Són tres recipients amb una capacitat de 0,5, 1,0 i 1,5 litres, perfectes per guardar i transportar el menjar.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir els tres recipients de vidre al preu de 21 euros, i els subscriptors ho poden fer per 19,50 euros. Es poden comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.