Amb motiu del Dia de la Mare, diumenge 7 de maig, Regió7 organitza un concurs fotogràfic. Participar-hi és molt senzill i el premi és sucós: 6 regals per a la teva mare, gentilesa d’establiments de Manresa.

Què s’ha de fer per participar-hi?

Per participar al concurs has d’entrar en aquest enllaç i penjar una fotografia fent un petó a la teva mare, amb una petita explicació de per què es mereix tots els petons dels món.

Un jurat valorarà quina és la millor imatge i el dia 19 de maig es donarà a conèixer la guanyadora.

Els premis per a la mare

La foto guanyadora tindrà premi i qui se’n beneficiarà serà la mare. En concret, podrà recollir sis obsequis establiment per establiment, amb Regió7 al costat per fer-ne el seguiment i captar fotografies que després es publicaran a la pàgina web.

Els regals que obtindrà la mare afortunada seran un lot de productes de la botiga de pasta fresca artesana Pastateca; un ram de flors i una planta de Viver Serra, que cultiva i distribueix tot tipus de plantes i arbres fruiters; un àpat per a dues persones al restaurant El Secret; vuit sessions de Pilates Reformer o Float Pilates (piscina) amb l’exgimnasta Elena Vers; un val per a la perruqueria Itziar Perruquers; i una neteja de boca a la Clínica Dental Rosa Evangelio.

A més, la guanyadora podrà recollir els premis amb el nou Peugeot 5008, cedit pel concessionari Peugeot Sarauto.