Fer una primera bona impressió és fonamental perquè els altres no ens encasellin amb un paper que no ens correspon i que després ens costarà molt canviar.

A més, hi ha situacions en la vida com en una entrevista de treball, una cita o una presentació en la qual només tenim una oportunitat per captivar a les altres persones. Per això, és interessant conèixer per endavant les pautes que hem de seguir per aconseguir el nostre objectiu.

Descobreix a continuació com fer una bona impressió en 5 passos:

1. Sigues puntual

Arribar tard als llocs és una falta de respecte absoluta cap a les persones que t'esperen, ja que els fa perdre una cosa tan preuada com és el temps. Si et retardes per alguna causa justificada, contacta com més aviat millor amb la teva cita per explicar que arribaràs tard i sempre demana disculpes quan us retrobeu finalment.

2. Mira als ulls i somriu

Els somriures obren portes. Les persones que miren als ulls als altres i somriuen quan la situació ho requereix resulten més simpàtiques i atractives.

3. Escolta

A tots ens agrada que ens tractin de manera especial i ens escoltin quan parlem. Així, que aplica't la màxima de tractar la gent com a tu t'agradaria ser tractat per millorar les teves relacions personals.

4. Vesteix-te d'acord amb les circumstàncies

Una persona vestida de vermell en un funeral pot fer sentir a la resta incòmodes i provocar tota mena de comentaris. Sense renunciar al nostre estil, sempre hem de vestir-nos d'acord amb el lloc al qual anem.

5. No menteixis

Abans s'enxampa un mentider que un coix. Aquest refrany tan popular ens recorda l'important que és ser sempre sincer, especialment en les primeres vegades. Si algú que et coneix per primera vegada t'agafa mentint, tingues clar que et farà una creu per sempre. Tampoc és adequat dir tot el que pensem a una persona que acabem de conèixer. Mantenir la prudència serà sempre la millor opció.