Anar a comprar és una tasca molt quotidiana, però que s’ha de dur a terme sense perjudicar la salut. Regió7 us ofereix una nova promoció, el carretó d’anar a comprar amb sis rodes, amb el qual es transporta la compra d’una manera còmoda i pràctica. A més, l’ús de carretons ajuda a protegir el medi ambient, ja que redueix l'ús de bosses de plàstic.

Es tracta d’un carretó d’anar a comprar de 33 litres de capacitat, plegable i que disposa de sis rodes per poder pujar les escales sense esforç. A més, incorpora unes potes plegables de suport que li donen estabilitat.

La bossa és de polièster i es tanca fàcilment amb un cordó. A més, incorpora una butxaca posterior amb cremallera per guardar objectes més petits. El carretó és multiús, ja que la bossa és extraïble i es pot utilitzar el carro per transportar altres objectes. L'estructura és de tub d'acer pintat, cosa que fa que sigui molt lleuger de portar.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir el carretó al preu de 24,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per només 22,90 euros. Es pot comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.