L'actor Ryan Phillippe ha tranquil·litzat els seus milions de seguidors en compartir una instantània des del llit de l'hospital, on es troba després de patir una lesió a la cama dreta. Es desconeixen els detalls de l'incident que ha provocat aquesta hospitalització (que comportarà intervenció quirúrgica), però l'intèrpret de 42 anys s'ha mostrat esperançat amb la recuperació.

"Estaré bé, aprecio la vostra preocupació", ha escrit al costat d'una instantània seva estirat al llit i amb un aparatós entramat de ferros subjectant la seva extremitat contusionada.

No se sap si l'exmarit de Reese Witherspoon es va lesionar mentre rodava els nous capítols de la sèrie 'Shooter' al set de Palmdale, on les condicions d'enregistrament han estat complicades a causa de les altes temperatures.

Phillippe va comentar recentment que porta a terme ell mateix gairebé totes les escenes d'acció, per això llueix un estat de forma envejable. "El rodatge és esgotador. Tinc contusions per tot arreu. Però va molt bé, i estic emocionat pel públic que veurà aquesta nova temporada ... Quan acabi la temporada, m'agafaré un temps per descansar i recuperar-me", havia declarat a la premsa recentment.

Una treva forçada que ha arribat abans d'hora i que l'obligarà a estar retirat de la gravació diverses setmanes. Es desconeix si la productora ha aturat el rodatge o seguiran endavant amb les preses de la resta dels seus companys.