Les tovalloles són un dels elements que més fem servir a la nostra llar, però amb el pas del temps perden la seva capacitat d'absorció i adquireixen mala olor. A més, a poc a poc van acumulant brutícia i una gran quantitat de bacteris que només poden ser eliminats mitjançant el procés de rentat.

L'inconvenient és que molts no sabem rentar-les bé i deixar-les suaus com la seda resulta una tasca difícil. Per aquest motiu us portem un truc casolà senzill i econòmic que us servirà per a netejar en profunditat les tovalloles mentre els doneu un extra de suavitat evitant que es tornin aspres.

Què necessiteu? Només mig got d'amoníac i el sabó per rentar les tovalloles que feu servir de manera habitual.

El procés per deixar les teves tovalloles velles com noves és molt fàcil de realitzar. Per començar, introdueix les tovalloles dins de la rentadora i col·loca el gel al costat del mig got d'amoníac. Fet això, posa la rentadora en marxa i espera a que acabi.

Posa les tovalloles a assecar i miracle! Quan s'assequin, comprovaràs que estan molt més suaus i que algunes taques que tenien han desaparegut per complet.

Podràs recórrer a aquest remei casolà sempre que necessitis que les teves tovalloles velles semblin acabades de comprar. I no et preocupis per l'amoníac. Si no tens aquest producte a casa, pots substituir-lo per vinagre blanc ja que el resultat serà molt similar.