Durant les vacances d´estiu és un bon moment per endinsar-se en el món de les il·lustracions. Aquest estiu relaxa´t pintant la col·lecció de cinc llibres amb mandales d´art-teràpia que t´ofereix Regió7 cada setmana.

El motiu principal perquè cada vegada més gent s´uneixi a aquesta tendència, com ja van fer abans amb la risoteràpia o la moda del ganxet, és molt senzill: per desestressar-se. Una manera de deixar volar la ment i que la mà sigui la que passi a portar les regnes durant una estona.

El fet de centrar-nos en la tasca de pintar el dibuix que tenim davant farà que ràpidament ens oblidem de les preocupacions durant una estona. Els efectes són molt semblants als de la meditació.

D´altra banda, els colors, pensar com volem que quedi el nostre dibuix, organitzar els elements sobre el full per aconseguir que quedi tan bonic com sigui possible o que transmeti sentiments són una manera d´afrontar un problema i resoldre´l. D´aquesta forma, estem desenvolupant la nostra capacitat per imaginar solucions creatives davant de nous problemes.

Cada llibre d´art-teràpia consta de 48 il·lustracions en blanc i negre per acolorir. La primera entrega serà el 12 d´agost, i les següents es podran trobar setmanalment al quiosc. La col·lecció consta de diferents llibres tematitzats: un jardí de somni, aires orientals, el món animal, un de vintage i un de fantasia. Cal destacar que en la segona entrega es lliuraran dotze llapis de colors de regal.

Cada llibre es pot adquirir al quiosc habitual per només 5,95 euros més el diari.