A partir de dilluns, Regió7 posa en marxa una nova promoció per als seus subscriptors i lectors. Es tracta de la planxa vertical Niagara de Solac. La solució ideal per eliminar arrugues, pelusses i olors de les peces de roba de manera ràpida i tan còmoda que es pot fer sense despenjar les peces del penjador. També és ideal per allisar les cortines.

Amb una potència de 1.200 watts, és molt còmoda d’utilitzar, és ergonòmica i disposa d’un sistema antigoteig que impedeix que les gotes d’aigua caiguin per la planxa i arribin a mullar la roba. D'aquesta manera, aconsegueix uns resultats perfectes i manté la roba seca i neta. El seu cable de dos metres de llargada facilita la planxada.

De fet, només s’ha de pitjar el botó perquè el seu potent cop de vapor de 25 g/min garanteixi un resultat impecable fins i tot en peces delicades gràcies a la bomba de pressió automàtica que incorpora. També, ja no caldrà rentar les peces de roba per eliminar les males olors. Gràcies a les propietats del vapor, desinfecta les peces i n'elimina les olors ambientals, de tabac o menjar.

La planxa s'esclafa de manera molt ràpida. En tan sols 45 segons està preparada per treballar a màxim rendiment. També disposa d’un indicador lluminós de temperatura.

L'element del planxador és d'acer inoxidable, un material durador i molt fàcil de netejar que proporciona grans resultats.

Niagara prevé l’acumulació de calç a l’interior del producte, i assegura un òptim funcionament durant més temps i uns resultats excepcionals sobre qualsevol tipus de teixit.

D'altra banda, té un dipòsit de 200 centilitres de capacitat per planxar amb més autonomia i això fa que es pugui planxar durant més temps sense necessitat d’omplir el dipòsit. També garanteix la màxima cura de les peces delicades amb el seu accessori corresponent. El vapor ajuda a desenganxar els cabells i les pelusses de la roba. Niagara inclou un raspall específic per eliminar les pelusses de teixits gruixuts com ara americanes i abrics o tapisseries. Un cop s’ha acabat de planxar, es pot deixar la planxa sobre la seva base per a més seguretat i comoditat. La forma de la base n'assegura l'estabilitat.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir la planxa vertical al preu de 36,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 34,90 euros. Es pot comprar aquest aparell a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret,32, de Manresa.