Regió7 posa a la disposició dels seus lectors i subscriptors una nova promoció d’un afilador elèctric. El primordial a l'hora de cuinar és disposar de tots els utensilis necessaris, però el més important és assegurar-se que estiguin sempre en condicions òptimes. Per això, l’Afilamatic ens garanteix esmolar i allargar la vida dels ganivets, tisores i, també, dels tornavisos.

Amb el pas del temps, el rentat i ús diari, hi ha un desgast del tall de la fulla. Afilamatic està proveït de diferents ranures amb dues rodes abrasives: una d’afilat gruixut, una d’afilat fi, una per al tornavís i una altra per a les les tisores. D’aquesta manera s’aconsegueixen resultats perfectes en menys temps i amb un mínim esforç.

La manera de fer-lo servir és molt fàcil, només cal posar la fulla del ganivet en la ranura corresponent i desplaçar la fulla a una velocitat uniforme per tota la superfície.

També, incorpora un inter-ruptor de seguretat i tres peus amb ventosa que el fixen fermament a la superfície mentre s’utilitza per aconseguir la màxima seguretat.

El cable d’alimentació, d’un metre, es recull prement un botó. Això fa que sigui fàcil d’emmagatzemar, ja que requereix molt poc espai.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir l’afilador elèctric a al preu de 23,90 euros, i els subscriptors, per 21,90 euros. Es poden comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.