Regió7 comença la promoció d’una aspiradora sense bossa amb màxima potència i mínim consum que fa que netejar sigui més fàcil i ràpid. El poden adquirir tots els lectors del diari, encara que els subscriptors tenen condicions avantatjoses.

Es tracta d’una aspiradora amb tecnologia multiciclònica que garanteix un màxim poder de succió com el primer dia i aconsegueix uns resultats equivalents a un aspirador convencional de 1600 W amb un consum de només 800 W.

El seu disseny trineu facilita un gir de 360 graus sense esforços, arribant a 7,5 metres de radi en un sol ús gràcies als seus 4,5 metres de cable de llargada. L’aspiradora incorpora un sistema de recollida de cable automàtic que s’acciona fàcilment amb el peu.

El sistema de filtres que es netegen i reutilitzen ens permet estalviar en la compra de bosses.

El seu filtrat professional amb cinc nivells i filtre HEPA és capaç d’eliminar el 99,98% de la brutícia i els gèrmens de l’aire de la llar.

El dipòsit té una capacitat de 2,1 litres que permet un ús prollongat de l’aspirador entre els buidatges. A més, al ser extraïble facilita el seu buidatge.

El seu capçal dual està dissenyat per terres de gres, parquet, catifes i moquetes. El canvi de superfície és de fàcil accionament amb el peu. A més, incorpora dues rodes que faciliten el desplaçament sense ratllar la superfície. També incorpora un tub concentrador dual pels racons més difícils i tapisseries.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir l’aspiradora sense bossa al preu de 45,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 43,90 euros. Es pot comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.