La pudor de cremat del microones és una cosa molt comuna. Amb els productes adequats, fer desaparèixer aquesta incòmoda pudor en obrir l'electrodomèstic no és gens complicat. Amb netejadors naturals com el vinagre blanc, llimona o el cafè ho aconseguiràs de manera ràpida i neta i, a més, retiraràs qualsevol brutícia incrustada.

Només has de seguir els passos que t'expliquem a continuació:

En un recipient apte per a microones, barreja vinagre blanc i aigua. Introdueix-lo al microones i escalfa'l a màxima potència durant 5 minuts. Passats els cinc minuts, no obris la porta del microones per tal que la barreja s'evapori i absorbeixi totalment la pudor. Espera mitja hora, i després podràs obrir i netejar l'aigua que s'hagi quedat condensada a l'interior del microones.

Una altra opció és canviar el vinagre per suc de llimona, barrejar-ho amb bicarbonat de sodi i seguir els mateixos passos que en el cas anterior.

De la mateixa manera, pots esprémer una llimona en un got amb una mica de canyella i aconseguiràs, a més de fer desaparèixer la pudor, aromatitzar l'interior del microones. És molt important que vagis amb compte a l'hora de treure el recipient, ja que estarà cremant.

Finalment, una altra alternativa també és desfer-se de la pudor de cremat amb cafè. Es recomana utilitzar cafè soluble i barrejar-lo amb aigua. I com en els casos anteriors, introduir-ho al microones.