Vols saber què preveu l'horòscop d'avui? Doncs aquí tens el d'aquest 17 de maig del 2018. T'expliquem totes les prediccions perquè sàpigues de què t'avisen els astres. Busca el teu signe del zodíac i llegeix l'horòscop.

ÀRIES ?21 març a 19 abril

La seva capacitat de comprensió estarà en cotes molt altes, i això pot propiciar que li facin confidències i sol·licitin el seu consell.

TAURE ?20 Abril a 20 Maig

Avui tindrà dubtes sobre un assumpte professional del qual se sentia segur, la qual cosa pot accentuar la seva tensió. Passarà una vetllada excel·lent.

BESSONS ?21 Maig a 20 Juny

La seva confiança en vostè mateix es posarà de manifest en les seves relacions amb els altres. Presti més atenció al seu aspecte personal.

CRANC ?21 Juny a 22 Juliol

Se sentirà segur de decisions professionals preses amb anterioritat. Practicar algun esport resultarà estimulant i divertit.

LLEÓ ?23 Juliol a 22 Agost

Si és creatiu gaudirà d'una gran inspiració, cosa que li permetrà aconseguir assoliments inesperats. Les seves obligacions familiars poden resultar pesades.

VERGE ?23 Agost a 22 Setembre

És possible que li costi conjuminar opinions en assumptes relacionats amb la seva llar, però a còpia de persuasió ho aconseguirà.

BALANÇA ?23 SetEMBRE a 22 Octubre

Si té fills és possible que s'enfronti a algun problema. Però procuri actuar amb reflexió. Bon dia per comprar, ja que trobarà més d'una ganga.

ESCORPÍ ?23 OctUBRE a 21 Novembre

Fer front a una responsabilitat professional serà un tema prioritari. Més tard la vida familiar cobrarà una importància vital. Passarà un dia distès i grat.

SAGITARI ?22 Novembre a 21 Desembre

Una reunió amb socis o companys cristal·litzarà en acords molt positius. És possible que rebi bones notícies, la qual cosa contribuirà a millorar el seu bon humor.

CAPRICORN ?22 Desembre a 19 gener

La seva insistència i apassionament tractant de convèncer els altres de les seves idees poden crear conflictes innecessaris.

AQUARI ?20 Gener a 18 Febrer

És possible que li donin l´oportunitat de conèixer persones interessants i, si no ho està, pot ser que arribi a comprometre's sentimentalment.

PEIXOS ?19 Febrer a 20 Març

Necessitarà sentir que té més suport per donar als seus assumptes professionals l'embranzida que necessiten. En el terreny afectiu, sigui més comunicatiu.