Vols saber què preveu l'horòscop d'avui? Doncs aquí tens el d'aquest 18 de maig del 2018. T'expliquem totes les prediccions perquè sàpigues de què t'avisen els astres. Busca el teu signe del zodíac i llegeix l'horòscop.

ÀRIES ?21 març a 19 abril

Si aprofita la seva gran vitalitat per dur a terme petits arranjaments pendents se sentirà content dels resultats. Acceptar una invitació resultarà molt agradable.

TAURE ?20 Abril a 20 Maig

Avui aconseguirà acabar un projecte professional. La visita d'uns amics pot afectar de forma negativa en les seves relacions familiars.

BESSONS ?21 Maig a 20 Juny

Acabi els assumptes familiars que té pendents i després hi haurà temps per divertir-se. A través d'un amic trobarà un nou entreteniment que l’apassionarà.

CRANC ?21 Juny a 22 Juliol

Activitats recreatives amb nens el faran sentir-se feliç. És molt possible que li sorgeixi una bona oportunitat econòmica.

LLEÓ ?23 Juliol a 22 Agost

Un canvi de plans resultarà positiu, encara que inicialment se senti contrariat. Serà bo tenir una xerrada de cor a cor amb una persona de íntimia.

VERGE ?23 Agost a 22 Setembre

Hi haurà més flexibilitat en l’entorn familiar,fet que facilitarà la solució d'un petit problema pendent. A la nit gaudirà d'un clima distès i cordial.

BALANÇA ?23 Setembre a 22 Octubre

Es beneficiarà econòmicament a través d'un familiar. Tindrà la col·laboració dels amics per realitzar algunes millores a casa seva.

ESCORPÍ ?23 Octubre a 21 Novembre

Una curta excursió o activitats de temps lliure li proporcionaran moments excel·lents. Haurà d'esforçar-se per trobar la forma d'ajudar un familiar.

SAGITARI ?22 Novembre a 21 Desembre

Sentirà esperonada la seva ambició, la qual cosa pot ser que el porti a contemplar noves possibilitats de negoci. Les relacions amb amics seran gratificants.

CAPRICORN ?22 Desembre a 19 gener

Serà un dia alegre i distès si el passa amb familiars i amics íntims. Pot ser que rebi males notícies referents a una inversió.

AQUARI ?20 Gener a 18 Febrer

La seva confiança en vostè mateix s'aferma. Se sentirà atret per temes intel·lectuals o filosòfics, però no esperi que els altres el secundin.

PEIXOS ?19 Febrer a 20 Març

El desig d'afermar la seva seguretat econòmica el portarà a pensar en la forma d'augmentar els ingressos. Rebrà notícies importants de molt lluny.