Vols saber què preveu l'horòscop d'avui? Doncs aquí tens el d'aquest 21 de maig del 2018. T'expliquem totes les prediccions perquè sàpigues de què t'avisen els astres. Busca el teu signe del zodíac i llegeix l'horòscop.

ÀRIES ?21 Març a 19 Abril

Una reunió social haurà d'ajornar-se, encara que més tard se celebrarà amb resultats positius. En el terreny amistós no trobarà la comprensió que necessita.

TAURE ?20 Abril a 20 Maig

Avui es distraurà amb facilitat, la qual cosa potser comporta errors a la feina La vetllada passarà sense pena ni glòria.

BESSONS ?21 Maig a 20 Juny

El seu individualisme pot portar-lo a actuar de manera molt independent en el terreny professional, la qual cosa podria molestar els seus col·laboradors.

CRANC ?21 Juny a 22 Juliol

Es trobarà en perfecta forma i disposat a iniciar un nou projecte professional. Dia poc favorable per a compres. Normalitat en la seva vida familiar.

LLEÓ ?23 Juliol a 22 Agost

Tindrà magnífiques idees, però li serà difícil convèncer els altres. Un problema amb un amic podrà solucionar-se fàcilment si no s'obstina a fer patent la seva raó.

VERGE ?23 Agost a 22 Setembre

No passarà per alt petits detalls a la feina. S'acosta una època de prosperitat per a vostè, però no li servirà de res si contínua dilapidant els diners.

BALANÇA ?23 Setembre a 22 Octubre

Mantenir el seu ritme de treball habitual pot suposar avui un esforç addicional. Si té fills necessitarà una gran dosi de paciència.

ESCORPÍ ?23 Octubre a 21 Novembre

Una important reunió de negocis donarà fruits a molt curt termini. Faci el que hagi de fer sense esperar la col·laboració dels altres.

SAGITARI ?22 Novembre a 21 Desembre

Dia poc favorable per signar contractes o qualsevol tipus de document que porti implícit un risc econòmic. Un malentès amb un amic serà difícil d'aclarir.

CAPRICORN ?22 Desembre a 19 gener

Fugi de propostes comercials poc clares i vagi amb peus de plom en les que requereixin inversió.

AQUARI ?20 Gener a 18 Febrer

Seria molt convenient que es proposés endolcir una mica el seu caràcter, la qual cosa milloraria les seves relacions, tant professionals com a personals.

PEIXOS ?19 Febrer a 20 Març

Tindrà el cap tan clar que això li permetrà donar un enfocament objectiu als seus afers professionals i, per tant, prendrà decisions encertades.