Vols saber què preveu l'horòscop d'avui, 29 de maig? Doncs aquí el tens. T'expliquem totes les prediccions perquè sàpigues de què t'avisen els astres. Busca el teu signe del zodíac i llegeix l'horòscop.

ÀRIES 21 març a 19 abril

Vigili detingudament el seu rendiment laboral per evitar possibles problemes. La seva vida sentimental anirà sobre rodes.

TAURE 20 Abril a 20 Maig

Sorgirà un assumpte a la feina al qual haurà de prestar atenció. Fermesa en el terreny econòmic i ambient desagradable en les relacions afectives.

BESSONS 21 Maig a 20 Juny

Ferma trajectòria professional i substanciosa millora econòmica. Aproximarà posicions amb un parent polític.

CRANC 21 Juny a 22 Juliol

El seu rendiment laboral anirà millorant a mesura que avanci el dia. En assumptes d'inversions li convé actuar amb cautela.

LLEÓ 23 Juliol a 22 Agost

Després d'un considerable esforç aconseguirà un bon avanç professional, encara que no repercutirà de forma immediata en la seva economia.

VERGE 23 Agost a 22 Setembre

El seu treball presentarà alts i baixos, però que no afectaran la marxa dels seus assumptes. La seva vida sentimental seguirà un curs normal.

BALANÇA 23 SetEMBRE a 22 Octubre

Possibles esculls en la seva activitat laboral, que requeriran una bona dosi de sentit comú per superar-los. Tracti de controlar els seus nervis.

ESCORPÍ 23 OctUBRE a 21 Novembre

Avui necessitarà planificar bé la feina i buscar més l'efectivitat que els afalacs. Ajudar un amic pot ser preferent per a vostè.

SAGITARI 22 Novembre a 21 Desembre

Excel·lent panorama econòmic i professional, però convé que vigili les seves despeses encara que rebi uns diners imprevistos.

CAPRICORN 22 Desembre a 19 gener

Dia de grans alternatives professionals, encara que predominaran les positives. Estabilitat econòmica i moments brillants en el terreny sentimental.

AQUARI 20 Gener a 18 Febrer

Normalitat laboral, encara que és possible que es produeixi alguna fricció. Possibilitat d'establir noves relacions amistoses, que li obriran noves perspectives.

PEIXOS 19 Febrer a 20 Març

Gran probabilitat de canvis en el seu treball, que a la llarga el beneficiaran professionalment i econòmicament. Pel que fa a diners, mantingui una actitud conservadora.