La programació d´ahir es va centrar en la Tómbola Benèfica que es va organitzar a la plaça de Sant Domènec, i en el musical Hairspray que van oferir el grup de teatre jove del Xup. Pel que fa a la tómbola, aquest és el tercer any que s´organitza un acte d´aquest tipus, i durant tot el dia d´ahir, des de les 10 del matí i fins prop de les 10 del vespre, voluntaris de Manresa Mobilitza´t van animar a la gent que passejava pel centre de la ciutat a comprar una butlleta per quatre euros; totes tenien premi. Els productes que se sortejaven procedien de comerços i empreses de tota la comarca del Bages que de manera desinteressada els van donar a La Marató. Entre els premis hi havia productes modestos com aliments o pots de vidre, fins a objectes més preuats, com bicicletes o telèfons mòbils. Cap a les 9 del vespre d´ahir, quan encara no s´havien exhaurit els premis, la Tómbola Benèfica havia recaptat 9.600 euros.

Hairspray és el nom de l´espectacle que van interpretar ahir un grup de teatre del Casal de Joves del Xup, i que s´oferia com a segona proposta per poder contribuir amb La Marató. El preu de l´entrada era de cinc euros, import que anava íntegrament destinat a La Marató. El jove grup de teatre va oferir un musical al teatre Conservatori, de gairebé dues hores, ambientat en els anys 60 a la ciutat de Baltimore. L´espectacle, que va ser vist per més de 250 persones, convidava a riure, a ballar i a cantar. En total es van recapatar més de 1.200 euros

A banda d´aquests dos actes, ahir i durant els propers dies també es pot col·laborar amb La Marató participant en algunes les activitats adherides, com són l´exposició ´Joaquim Falcó i Ampans´, alCafè del Canonge de Manresa, apuntat-se al gimnàs Viasport; assistint a l´espectacle Ruddigore al teatre Kursaal (ahir i avui); visitant la Fira de Santa Llúcia, situada a la plaça Major de Manresa (ahir i avui) i assistin al partit qe jugarà avui al Ricoh contra el Fuenlabrada al pavelló Nou Congost, a les 7 del vespre.