La CUP ha denunciat que l'actual estat d'abandonament de la Casa Llissach és producte d'una operació de caràcter especulatiu i dóna suport a l'ocupació per part d'un grup de joves de la qual ha estat objecte aquest edifici protegit del carrer Alfons XII.

La Candidatura d'Unitat Popular diu que no hi ha hagut cap interès per part dels propietaris de fer un bon manteniment de la finca, malgrat ésser conscients que té un valor patrimonial important. També considera que l'Ajuntament, un altre cop, ha demostrat que té molt poc control de l'estat del conjunt d'elements del patrimoni històric que hi ha a Manresa, especialment al Barri Vell.

La candidatura independentista ha fet públic un comunicat en el qual dóna suport a l'ocupació de l'edifici que ha fet aquest grup de joves per a fer-hi activitats culturals, socials i polítiques, ja que "suposarà una operació de neteja, adequació i manteniment de l'edifici que, com a mínim des de fa un any, ni els propietaris ni l'Ajuntament s'havien dignat a fer".