Durant el dia d'avui, els treballadors de les empreses de transport públic i col·lectiu han convocat una vaga que anul·larà una part importants dels serveis de transport públic, segons ha informat l'Ajuntament de Manresa. Concretament, de 6:30 h a 9:30 h i de 17 h a 20:50 només funcionarà el 50% dels serveis. En la resta de les franges horàries no es prestarà cap servei.

La vaga és una convocatòria a nivell de totes les empreses de transport de la província de Barcelona i en el marc de les negociacions pel conveni col·lectiu dels treballadors de transport de viatgers. En principi la convocatòria és pels dies 29 i 30 d´octubre i 12 i 13 de novembre. Els horaris els podeu consultar en la imatge adjunta a la notícia.

D´altra banda, quant a les línies interurbanes, els serveis mínims decretats marquen que hi hagi el 50% dels serveis de 6:30h a les 9:30h i de les 17:00h a les 20:00h.

La línia de Manresa-Sant Joan de Vilatorrada dintre d'aquest horari tindrà una freqüència de 40 minuts.

La línia de Manresa-Xup dintre d'aquest horari tindrà una freqüència de 30 minuts.

Les altres línies –Calaf, Fonollosa, Monistrol de Calders, Santa Mª d'Oló, etc.– al no estar doblades, tindran la freqüència habitual dintre de l'horari de serveis mínims.