El gimnàs Gimbe de Manresa va estrenar ahir, dissabte, la rehabilitació de la nova zona d'aigua de les seves instal·lacions, a l'edifici del carrer de Sant Antoni Maria Claret, que properament viurà una reforma integral. Els usuaris més matiners van ser els primers a aprofitar els serveis d'un espai remodelat que millora sensiblement l'oferta existent fins ara.

El mes de gener, Gimbe abandonarà una bona part de les sales subterrànies que han acollit centenars de clients des de fa anys i afrontarà una reforma que farà créixer el centre cap amunt. Una prèvia d'aquests canvis es va començar a viure ahir amb el nou espai destinat a l'aigua, que inclou la renovació de la piscina actual (20 x 10 metres), una nova sauna seca, un bany de vapor, un jacuzzi ampliat i un conjunt de dutxes de sensacions. Usuaris particulars i grups de pares amb els seus nadons van ser els primers de gaudir dels beneficis d'unes innovacions que permeten a Gimbe posar-se al dia en aquest terreny.

Precisament, sobre la piscina és on s'ubicaran els pisos que permetran reubicar els serveis que ofereix Gimbe. Una bona part de l'espai actual és de lloguer i "ens ha quedat antiquat", tal com va explicar el gerent, Isaac Carreras.