Xavier R. R., veí de Manresa de 28 anys, va perdre la vida ahir en un accident de trànsit al terme municipal de Marganell. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, els fets van ocórrer pels volts de 2/4 de 3 del migdia, quan el manresà viatjava tot sol en la seva motocicleta per la carretera de Montserrat, la BP-1103. Per raons que encara es desconeixen, Xavier R. R. va sortir del vial, a l'alçada del quilòmetre 2,5, i va morir en el fatal sinistre. Cap altre vehicle no es va veure involucrat en l'accident, per la qual cosa la investigació continua oberta.

Ahir, en tancar aquesta edició, encara no s'havia difós als mitjans de comunicació la identitat completa de la víctima a l'espera que se'n realitzés l'autòpsia. L'única cosa que sí que s'havia confirmat és que el seu cos ja havia estat traslladat des de Marganell fins als dipòsits judicials de la Funerària Fontal de Manresa.

Xavier R. R. s'ha convertit en la tercera víctima mortal aquest cap de setmana a la xarxa viària catalana, tots tres motoristes. Des de les 3 de la tarda de divendres i fins a les 8 del vespre d'ahir, diumenge, tres persones van perdre la vida, segons va informar el Servei Català del Trànsit. El primer sinistre va passar dissabte al vespre, a la carretera C-32, al terme municipal de Calella. Un turisme va encalçar un ciclomotor i va causar la mort instantània del conductor.

Dissabte també va morir un altre motorista en un accident al nucli urbà del Bruc (vegeu Regió7 d'ahir). Com en el cas de Xavier R. R., Albert Canyelles Salvador, de 23 anys, va sortir de la via per causes no aclarides i va perdre la vida en impactar contra un arbre sense que els serveis mèdics poguessin fer res per reanimar-lo. L'incident del Bruc va tenir lloc al carrer del Bruc del Mig, en un revolt al costat d'un immoble que es troba en obres. El funeral de comiat es farà avui, a les 10 del matí, a la basílica de Santa Maria d'Igualada.