El polígon dels Dolors de Manresa té una senyalització deficient. Passejant pels principals carrers d'aquesta àrea industrial, el carrer de Sallent, la carretera de Vic i l'avinguda dels Dolors, es pot comprovar que hi ha poques plaques amb els noms dels vials i que no són gaire visibles. D'altra banda, accedint al polígon per la rotonda de Prat de la Riba, sí que s'indica al conductor els noms dels carrers mitjançant senyalitzacions (carrer de Sallent i avinguda dels Dolors), però no hi ha la placa amb el nom dels vials al xamfrà esmentat. A més a més de la manca de plaques que identifiquin els carrers, moltes de les naus i establiments que hi ha no disposen de numeració, cosa que fa empitjorar la identificació de les empreses.

Els empresaris consultats per aquest diari han explicat que "el polígon no està ben senyalitzat", però han assenyalat que "habitualment no tenim gaires problemes per fer arribar els transportistes que es perden fins on han d'anar". Segons han detallat alguns dels responsables de les empreses, "el fet que la carretera sigui de dos carrils per cada sentit permet que els vehicles es puguin aturar un moment per preguntar", i, a més, "com que el polígon té pocs carrers, no costa gaire indicar-los". D'altra banda, a diferència d'altres polígons, el dels Dolors no té cap cartell informatiu en una de les entrades que indiqui els carrers i la ubicació de les empreses.

Xavier Gabarró, venedor de Rodi, empresa que té l'entrada principal per la carretera de Vic, però també dóna al carrer de Sallent, ha explicat que "hi ha molta gent que demana on és el carrer de Sallent. Si l'empresa tingués l'adreça per aquest vial segur que tindríem molts problemes". Xavier Morros, de Tallers Ballús, ha explicat que "el polígon no està gai-re ben indicat i durant un matí són molts els camioners que es paren davant el taller [al carrer de Sallent] per demanar-nos una adreça". Amb tot, Morros ha fet notar que aquest fet "no ens ha portat gaires maldecaps, perquè, per la forma del polígon, és fàcil orientar els camioners que van perduts". De la mateixa opinió és el gerent de l'empresa de seguretat i telecomunicacions Plana Fàbrega, Josep Salada: "el primer cop que vénen, els transportistes sempre tenen problemes per trobar-nos, però un cop ja han vingut, els és molt fàcil localitzar-nos".

Una mancança ja denunciada

En un estudi encarregat per l'Ajuntament de Manresa per tenir una radiografia de tots els polígons de la ciutat, el 2007, ja s'hi destacava que el polígon industrial dels Dolors tenia "una manca de senyalització" dels carrers. S'hi detallava, a més, que "les plaques són insuficients", "alguns carrers no disposen de numeració i les naus no estan ben identificades", aspectes que dos anys després continuen igual.