Membres de la Policia Local de Manresa han decidit en assemblea, tancar-se durant 5 dies a les instal·lacions de la Florinda, com un acte més de protesta per la retallada de sous efectuada pel consistori el passat mes de juliol, segons han fet públic a través d'un comunict.

El mes de juny es va iniciar un procés de retallada de sous que va finalitzar en un Ple crispat en el qual es va aprovar la reducció salarial per alguns empleats de fins al 15 %, segons els afectats.

Durant aquest temps, afirma, el sindicat UGT, "ha quedat palès la manca de voluntat per part dels representants del consistori en negociar millores laborals per als treballadors i treballadores de la casa, dilatant en el temps les reunions i portant una política d´ambigüitat total en les diferents reunions que s´han anant mantenint".

Així, "davant la impossibilitat de gaudir del dret Constitucional a la vaga", remarquen, i coincidint amb la Vaga General del dia 29 de Setembre, el col·lectiu de la Policia Local de Manresa iniciarà un tancament de 5 dies de durada.