El principal risc per als boscos és el foc. Per això, l'AMPA de l'escola Puigberenguer va escollir disfressar-se, amb els nens, de bombers. Ho explica un membre de l'associació de pares i mares, Jordi Rossinyol.

Per què aquesta disfressa?

Hem volgut capgirar el tema proposat per l'Ajuntament, buscar una cosa diferent, original. Vam pensar que els bombers són molt necessaris per als nostres boscos, i que amb aquesta disfressa llançaríem un missatge positiu als nostres fills: que el bosc s'ha de cuidar perquè els bombers no hagin d'actuar.

Un cop van escollir la disfressa, com es van organitzar?

Des de la comissió del Carnaval que tenim dins de l'AMPA es van dissenyar les disfresses i vam lliurar als pares el material necessari, i ells només van haver de cosir-ho. Vam intentar donar-ho tot bastant fet, per no donar molta feina als pares i mares. El resultat ens agrada força.

I la resposta dels alumnes?

També n'estem molt satisfets. Han vingut unes 260 persones, entre nens i adults, que és una xifra molt raonable. Quan organitzes una cosa així sempre s'agraeix que la gent respongui. Ens hem trobat amb un ambient formidable, amb un nombre d'inscripcions brutal. Hi havia por que plogués, ben d'hora al matí, però finalment el temps ens ha respectat.