Ara fa un any, Regió7 es feia ressò de la ubicació d'uns contenidors al barri de la Mion que dificultaven la visió als conductors que circulaven per la zona. Aquests elements estan situats a la cantonada entre el carrer de Sant Antoni Abat i el passatge Mion. La situació dels contenidors fa que els vehicles provinents del passatge Mion, un carrer d'un sol sentit, s'hagin d'incorporar a la via principal sense poder veure si hi circula algú.

Doncs bé, un any després, els contenidors continuen estant al mateix indret sense que ningú no hi hagi fet res. Encara més, durant aquest temps, en comptes de resoldre's, la situació ha empitjorat amb l'afegit de noves dificultats. La instal·lació d'un contenidor per a matèria orgànica ha comportat que el contenidor groc, el dedicat al reciclatge d'envasos, hagi estat desplaçat uns metres més enllà d'on estava. Això ha provocat que el camp de visió per als conductors hagi quedat encara més reduït.

Algunes de les possibles solucions serien col·locar els contenidors a la vorera del davant d'on es troben ara, o bé desplaçar-los uns metres. Tot i així, la vorera està actualment ocupada per bancs i arbres i al llarg del carrer hi ha diversos guals.